Va rugam asteptati...

Servicii

transporturi agabaritice, speciale, de marfuri

 • Inchiriere automacara

  SC RUBIAN COMPANY SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii practice in ceea ce priveste manevrarea materialelor de constructii pe santierele unde va desfasurati activitatea, oferind consultanta gratuita in domeniu privind alegerea solutiilor optime pentru manevrarea greutatilor. Inchiriem automacarale atat in judetul CONSTANTA cat si pe intreg teritoriul ROMANIEI, in functie de solicitari, asigurand servicii complete cu personal autorizat, legatori de sarcini si operatori macara cu experienta si inalta calificare. Experienta deosebita in domeniul transporturilor de gabarit depasit, organizarea si gestionarea proiectelor de anvergura, ne recomanda ca fiind un partener de incredere. Echipa nostra de specialisti ofera consultanta gratuita pentru alegerea solutiei optime in ceea ce priveste manevrarea greutatilor cu echipamente performante, de ultima generatie, echipamente care va garanteaza finalizarea cu succes a proiectelor dumneavoastra. Printre serviciile oferite de noi enumeram urmatoarele:
  § Descarcat/incarcat fier beton;
  § Montaj chilere;
  § Montaj panouri publicitare;
  § Montaj stalpi retele electrice;
  § Montaj transformatoare electrice;
  § Manipulari containere;
  § Montaj hale industriale;
  § Manipulari /montaje diferite utilaje.

  De asemenea, putem efectua orice alt tip de manipulare ce poate fi realizata cu ajutorul automacaralelor.
  Un avantaj important ce il constituie alegerea serviciului de inchirieri automacarale de la compania noastra, ar fi acela ca acestea au o durata redusa de instalare la fata locului prin mecanismele performante cu care sunt dotate.
  Rubian Company va ofera si servicii complete de transport de mare tonaj si manevrarea greutatilor.

 • inchirieri macarale constanta
  inchirieri macarale constanta
 • Transport maritim

  • :: CONTAINERIZAT

   Rubian Company va ofera servicii saptamanale complete datorita unei colaborari eficiente cu importante linii de containere ce opereaza pe intreg globul (China, India, Bangladesh, Filipine, Iran, Irak, Europa, Africa, America de Sud si de Nord, Canada). Fie ca este vorba de import, export sau tranzit auto sau feroviar noi va oferim cele mai eficiente si profitabile solutii. Personalul nostru specializat va va oferi consultanta cu privire la intocmirea documentelor, formalitati vamale, incarcare, descarcare, eliberare containere. De asemenea clientii nostrii pot urmari traseul marfii si pozitia ei printr-un sistem eficient de localizare astfel incat sa fie la curent cu toate informatiile in orice moment.

  • :: MARITIM CONVENTIONAL

   In domeniul transportului maritim Rubian Company are capacitatea si experienta necesara pentru a putea prelua orice tip de marfa: vrac, ambalata in saci, echipamente, piese agabaritice, material rulant.

   Servicii oferite:
   Transporturi interne si internationale
   Depozitare Brokeraj
   Asistenta/agenturare tancuri petroliere
   Control cantitate / calitate
   Operatiuni incarcare / descarcare, consultanta, reprezentare in fata autoritatilor portuare (Vama, Capitanie, operatori portuari)
   Toate tipurile de survey: Ship / Tanker Survey, Damage Survey, Draft Survey, Damages Survey, Stowage Survey; Cargo pre-loading Survey, Collision Survey, Hold Cleanliness Survey
   Analize chimice si microbiologice ale marfurilor

   Facem legatura intre orice porturi mari ale lumii cu sau fara atingerea teritoriului Romaniei.
   De-a lungul timpului am executat numeroase expeditii din portul Constanta catre destiantii din intreaga lume cum ar fi Marea Caspica, Marea Rosie, Zona Golfului precum si alte zone problematice. Suntem tot timpul la curent 24h / 24h cu fiecare miscare a marfii aflate in custodia noastra.
   Specializarea noastra este „project cargo” si de-a lungul celor peste 13 ani de activitate am atins o arie geografica larga incepand cu Orientul Indepartat – China, Vietnam, Filipine, India, Zona Golfului – Iran, Irak, Siria, tarile foste CSI – Ucraina, Kazakhstan, Africa- Libia, Europa – Belgia, Olanda, Italia, SUA. Intre 2002 - 2003 am organizat cateva transporturi de instalatii de foraj petrolier in zona Golfului, in cadrul programului ONU Oil for Food si ca urmare am stabilit relatii foarte bune cu parteneri din aceasta zona astfel reusind sa ducem la bun sfarsit transporturi multimodale complexe: Constanta – Aqaba, Umm Quasr, Jebel Ali - pe vapor cu transbordare pe camioane pana la destinatia finala Bashra, Kirkuk.

  • :: FLUVIAL

   Pe langa serviciile de transport maritim Rubian Company va poate oferi si servicii de transport pe Dunare cu barje pentru orice tip de marfa: vrac, echipamente, produse chimice si petroliere. Transportul pe caile navigabile interne se afla intr-o continua crestere si va cunoaste o importanta dezvoltare iar Dunarea reprezinta un segment de baza al transportului fluvial in Europa. Astfel aria serviciilor logistice va cunoaste o foarte mare extindere. Desi ne-am confruntat adesea cu slaba dotare a porturilor fluviale romanesti am reusit intotdeauna sa ducem pana la capat toate operatiunile spre multumirea clientilor nostrii.

 • inchirieri macarale constanta

  inchirieri macarale constanta

  inchirieri macarale constanta
 • inchirieri macarale constanta
 • Operare portuara si depozitare

  • Rubian Company ofera urmatoarele servicii de operare portuara in Constanta Port dar si in alte porturi din Romania precum si din afara granitelor tarii cu:
   Descarcare auto / vagon la teren si / sau depozit
   Depozitare in zone deschise sau depozite acoperite
   Paza si protectie a marfii in tranzit
   Descarcare / incarcare pe vapor cu macarale specializate
   Amararea marfii pe auto / vagon / vapor
   Dezamarare
   Toate tipurile de survey-uri pentru marfa

 • Operatiuni vamale si consultanta

  • Toate operatiunile de transport sunt incununate cu succes printr-o buna cooperare cu Biroul Vamal. Departamentul nostru operational este capabil sa indeplineasca orice formalitate vamala fie ea de import / export sau tranzit pentru a putea finaliza livrarea marfii catre destinatar in cel mai scurt timp, cu evitarea penalizarilor si intarzierilor.

   Specialistii nostri pot rezolva orice problema documentara, oferind intotdeauna solutiile legale cele mai convenabile dar incercam sa evitam problemele oferind clientilor nostri consultanta la intocmirea documentelor atat din punct de vedere comercial, vamal sau al transportului

 • inchirieri macarale constanta
 • inchirieri macarale constanta
 • Transport feroviar

  • In ceea ce priveste transportul pe cale ferata echipa Rubian Comany are o bogata experienta in organizarea transporturilor interne sau internationale catre orice destinatie din Europa si Asia (Kazakhstan, Turkmenistan, Georgia, Azerbaijan.), cunoscand foarte bine reglmentarile CIM si SMGS.

   In timp am dezvoltat legaturi foarte stranse cu numerosi operatori si astfel reusim sa organizam expeditii feroviare pentru o mare varietate de marfuri (vrac, colete, echipamente, marfa agabaritica, containere, produse petroliere si chimice) in cele mai bune conditii de siguranta.

 • Asigurare marfa

  • Toata marfa incredintata noua poate fi asigurata la cererea dumneavoastra 110% all-risk la cele mai bune rate de pe piata.

 • inchirieri macarale constanta
 • inchirieri macarale constanta
 • Transport aerian

  • Rubian Comany va pune la dispozitie servicii rapide si eficiente de transport aerian pentru orice destinatie de pe glob.
   De la preluarea marfii, intocmirea documentatiei, ambalare corepunzatoare pentru zbor, notificarea primitorului marfii la sosire si livrarea catre acesta putem acoperi fiecare veriga a acestui lant.

  • Inchirieri Macarale Constanta

   Inchiriem macarale pentru incarcare si descarcare in Constanta si nu numai.
   Rubian Company pune la dispozitia clientilor macarale performante cu posibilitatea de transport la locatia dumneavoastra.
   Dispunem de echipaj instruit si certificat pentru manevrarea acestor macarale si pentru transportarea lor in conditii de siguranta.
   Incepand cu anul 1996, experianta noastra, a colegilor/personalului, da dovada de profesionalism in fiecare situatie in care suntem pusi, pentru ca suntem Rubian Company.
   In 2002 am infiintat departamentul pentru transport agabaritic, rutier de marfa si eoliene. Siguranta, calitatea, flexibilitatea, seriozitatea, dinamismul si performanta serviciilor prestate, calificarile personalului nostru precum si camioanele si semiremorcile ultramoderne din parcul nostru, ne pozitioneaza printre primele locuri din clasamentul transportatorilor din Romania.

  • inchirieri macarale constanta